Werk ervaring

Urban Farmer.
PLNT – Beyond Bio, Antwerpen, december 2018 – heden.

PLNT.be

PLNT is de eerste ‘vertical farm’ in Antwerpen die, door middel van hydroponics, kruiden en bladgroenten kweekt voor de lokale horeca. Zij hebben mij een job aangeboden als verantwoordelijke voor de dagelijkse operaties. Dit houdt in: zaaien, oogsten, leveren en het systeem monitoren/onderhouden. Ik werk hier volledig zelfstandig.

Operator ‘InStore Farm’ in Metro Antwerpen Noord.
Vegobel, Antwerpen, december 2017 – december 2018.
Infarm – Indoor Urban Farming, Antwerpen, september 2016 – november 2017.

Infarm.com

Een groeiruimte van Infarm werd geïntegreerd in de winkel van Metro Antwerpen Noord. Ik werkte er als freelancer en was verantwoordelijk voor deze ‘InStore Farm’ waar ik de schakel was tussen de winkelmanager van Metro en de projectmanager van Infarm in Berlijn. Mijn dagelijkse taken bestonden uit het onderhoud van het systeem, zaaien en oogsten en het bijhouden van de stock. Sinds december 2017 heeft Vegobel de operaties overgenomen.

 

R&D en kweker.
Infarm – Indoor Urban Farming, Berlijn, maart 2016 – augustus 2016.

Infarm.com

Gezien de goede samenwerking tijdens mijn stage kreeg ik een vaste baan aangeboden bij Infarm, in de functie van ‘Kweker’. Dit binnen de afdeling Research & Development waar onderzoek wordt gedaan naar verschillende plantensoorten, licht recepturen en voedingswaarde. Ook stond ik in voor het onderhoud van de ‘InStore Farm’ in Metro Friedrichshain in Berlijn.

Horeca
Festen / Zomer van Antwerpen / Ultimate Services, 2012 – 2016.